TrebuieSaRepornimBusinessul

Videoconferinţa ZF Cum trecem împreună criza. Loredana Apreutese, director general, International Alexander: Statul trebuie să fie extrem de conştient că avem nevoie de relansarea economiei

#zftrebuiesarepornimbusinessul #trebuiesarepornimeconomia #trebuiesarepornimromania

Videoconferinţa ZF Cum trecem împreună criza. Loredana...

Autor: Miruna Diaconu

14.04.2020, 13:17 305

Loredana Apreutese, director general al companiei de transport International Alexander, spune că societatea este specializată în industria auto, sector care a fost extrem de afectat. Astfel, în acest moment compania lucrează la o capacitate mult mai mică faţă de perioada de dinaintea începerii crizei.

“ Statul trebuie să fie extrem de conştient că avem nevoie de relansarea economiei, că trebuie să rămânem în Uniunea Europeană, să fim predictibili şi să facem proiecte pe termen lung care să fie vizibile. Avem nevoie de soluţii de finanţare şi garantare, se soluţii administrative, de reducerea birocraţiei”, spune Loredana Apreutese, director general, International Alexander, în cadrul videoconferinţei ZF Cum trecem împreună criza.

Ziarul Financiar şi Banca Transilvania organizează cea mai mare videoconferinţă între o bancă şi antreprenorii români pentru a discuta situaţia actuală adusă de pandemia Covid-19, dar mai mult pentru a discuta despre cum pot să treacă antreprenorii români prin această criză pe termen scurt.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels