• Leu / EUR4.9461
  • Leu / GBP5.7088
  • Leu / USD4.7286
Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un business intelligence developer câştigă, în medie, 2.600 de euro net pe lună. Andrei Frunză, CEO, BestJobs: Un business intelligence developer analizează şi traduce în obiective si concluzii clare, acţionabile, volumele de date asociate activităţii unui business

Un salariu pe zi. Un business intelligence developer câştigă, în medie, 2.600 de euro net pe lună. Andrei Frunză, CEO, BestJobs: Un business intelligence developer analizează şi traduce în obiective si concluzii clare, acţionabile, volumele de date asociate activităţii unui business

Autor: Ramona Cornea

29.03.2022, 00:05 4928

Un business intelligence developer are un salariu care ajunge, în medie, la 2.600 de euro net pe lună, arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs.

„Un business intelligence developer analizează şi «traduce» în obiective şi concluzii clare, acţionabile, volumele de date asociate activităţii unui business, contribuind astfel la optimizarea performanţei sale. Rolul unui BI developer este de a explora şi valorifica datele pentru a facilita deciziile de business, identificând tendinţe şi analizând diverse scenarii. În activitatea curentă, acest profil are contact cu principalii stakeholderi din zona de business a companiilor, abilităţile analitice şi cele de comunicare fiind obligatorii. Pentru că impactul său este esenţial pentru proiectele în care este implicat, iar nevoia de decizii fundamentate pe date şi analize este critică pentru succesul unei companii, oferta salarială medie pentru un BI developer este de 2.600 de euro“, afirmă Andrei Frunză, CEO, BestJobs.


Proiectul editorial „Un salariu pe zi“ este realizat de ZF în parteneriat cu


Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale pentru acest tip de job sunt următoarele: bonus de performanţă, prime de sărbători, tichete de masă, sprijin în mutare, abonament la servicii medicale private, asigurări de viaţă, zile de concediu în funcţie de senioritate, perioade libere plătite (sabbaticals), zi liberă de ziua de naştere, abonament la sala de sport, timp de lucru flexibil, posibilitatea de a lucra remote, traininguri tehnice de soft skills şi leadership, programe şi conferinţe dedicate, cursuri gratuite de limbi străine (engleză, germană, franceză etc.), acces la platforme de e-learning, oportunităţi de dezvoltare a carierei locale şi internaţionale, comunităţi interne de dezvoltare (experţi, comunităţi agile de practică, inteligenţă artificială etc.).

În prezent, 123 de posturi vacante de business intelligence developer sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 32.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe joburi sunt disponibile în regim de muncă remote Bucureşti şi Timişoara.

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9461
Diferență: 0,0142
Ieri: 4.9454
Azi: 4.7286
Diferență: -0,291
Ieri: 4.7424
Azi: 5.7088
Diferență: -0,7597
Ieri: 5.7525
Azi: 4.9311
Diferență: -0,3133
Ieri: 4.9466