• Leu / EUR4.8922
  • Leu / GBP5.5612
  • Leu / USD4.4928
Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un consultant în colectarea de debite câştigă, în medie, 700 de euro net pe lună. Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Un astfel de specialist trebuie să aibă abilităţi de negociere foarte bune şi o putere de convingere peste medie

Un salariu pe zi. Un consultant în colectarea de debite câştigă, în medie, 700 de euro net pe lună. Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Un astfel de specialist trebuie să aibă abilităţi de negociere foarte bune şi o putere de convingere peste medie

Autor: Ramona Cornea

22.02.2022, 00:05 621

Un angajat pe poziţia de consultant în colectarea de debite are un salariu de 700 euro net pe lună, după cum arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs.

Consultanţii în colectarea de debite (collection officer) sunt responsabili pentru gestionarea încasării datoriilor restante de la clienţi. Ei sunt angajaţi de companii şi agenţii de colectare pentru a informa clienţii cu privire la facturile restante şi pentru a încerca să încaseze plata pentru a atenua pierderile companiei.


Proiectul editorial „Un salariu pe zi“ este realizat de ZF în parteneriat cu


Salariile pentru acest job pot ajunge până la 1.500 euro pentru rolurile unde este necesară cunoaştere unei limbi străine precum germana, franceza sau spaniola.

„Într-un mediu economic marcat de dese blocaje financiare, insolvenţe şi datorii neplătite, rolul consultanţilor din zona de colectare de debite este esenţial în menţinerea unui cashflow sănătos în cadrul companiilor.

Un astfel de specialist trebuie să aibă abilităţi de negociere foarte bune şi o putere de convingere peste medie, mai ales că se poate confrunta direct cu situaţii tensionate cu clienţii şi cu reticenţa acestora de a găsi  soluţii“, a spus Ana Vişian, marketing manager, BestJobs. În pachetul de beneficii pentru rolul de consultant în colectare de debite sunt incluse tichete de masă, tichete de vacanţă, bonusuri de performanţă, abonament de servicii medicale, program flexibil, team-building, traininguri de specializare şi altele.

În prezent, 162 posturi vacante pentru poziţia de consultant în colectare debite pentru companii din Bucureşti, Braşov, Timişoara şi Cluj Napoca sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 32.000 de anunţuri de angajare active.

Peste 27% dintre joburile active pe BestJobs afișează oferta salarială, sub forma unui interval. Potrivit datelor, aceste joburi atrag cu 40% mai multe CV-uri. Pentru a încuraja acest demers, BestJobs oferă statistici salariale pentru cele mai frecvente roluri deschise de marii angajatori din țară și din străinătate, atât recrutorilor în procesul de completare a anunțului, oferindu-le informații relevante din piață, dar și candidaților, în cazul anunțurilor fără ofertă financiară. Vezi mai multe despre joburi cu #SalariuLaVedere pe https://www.bestjobs.eu/ro/salariulavedere
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.8922
Diferență: 0,131
Ieri: 4.8858
Azi: 4.4928
Diferență: 0,279
Ieri: 4.4803
Azi: 5.5612
Diferență: 0,1657
Ieri: 5.5520
Azi: 4.8793
Diferență: 0,0123
Ieri: 4.8787