Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un inginer automatist câştigă, în medie, 1.400 de euro net pe lună. Ana Vişian, manager, BestJobs: Candidaţii pentru un astfel de rol trebuie să fie absolvenţi ai unei facultăţi în domeniul tehnic, să fi studiat automatică sau electrotehnică şi să jongleze uşor cu noţiuni de programare PLC, dar şi automatizări industriale şi electronice

Un salariu pe zi. Un inginer automatist câştigă, în...

Autor: Ramona Cornea

02.03.2022, 00:06 1638

Un inginer automatist câştigă, în medie, 1.400 de euro net pe lună, arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs. 

„Inginerul automatist trebuie să aibă cunoştinţe tehnice solide şi este supus unor standarde stricte de evaluare, pentru că deţine o responsabilitate mare în liniile de producţie. Tocmai de aceea, candidaţii pentru un astfel de rol trebuie să fie absolvenţi ai unei facultăţi în domeniul tehnic, să fi studiat automatică sau electrotehnică şi să jongleze uşor cu noţiuni de programare PLC, dar şi automatizări industriale şi electronice.


Proiectul editorial „Un salariu pe zi“ este realizat de ZF în parteneriat cu


Pentru că are overview asupra producţiei, o companie va dori pentru o astfel de poziţie o persoană bine organizată, capabilă să respecte termenele de execuţie, chiar şi atunci când implică alţi membri ai echipelor. În medie, un inginer automatist câştigă 1.400 de euro“, spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Cel mai frecvent întâlnite beneficii specifice acestui tip de job sunt: tichete de masă, bonusuri pentru performanţă, asigurare de viaţă şi accidente, transport gratuit, discounturi, sprijin în relocare, abonament medicale la clinici private, zile libere suplimentare, posibilitatea de a lucra remote, timp de lucru flexibil, traininguri de specializare, cursuri de dezvoltare profesională, mentorat, cursuri de reorientare profesională.

În prezent, 501 de posturi vacante pentru poziţia inginer automatist sunt disponibile pe platforma BestJobs, dintr-un total de 32.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe roluri sunt în Zalău, Arad, Ploieşti, Sibiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO