Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un medic veterinar câştigă, în medie, 900 de euro net pe lună. Ana Vişian, BestJobs: Afacerile în domeniul medicinei veterinare au luat amploare, drept pentru care există numeroase oferte de angajare

Un salariu pe zi. Un medic veterinar câştigă, în...

Autor: Ramona Cornea

19.05.2022, 00:05 1848

Un medic veterinar are un salariu care ajunge, în medie, la 900 de euro net pe lună, conform datelor oferite de platforma de recrutare online BestJobs.

Un studiu realizat în al doilea an de pandemie a scos la iveală faptul că 60% dintre români deţineau un animal de companie, după ce o bună parte dintre ei şi-au cumpărat un animal chiar în perioada stării de urgenţă. Odată cu aceste ştiri, observăm şi că afacerile în domeniul medicinii veterinare au luat amploare, drept pentru care există numeroase oferte de angajare pe BestJobs.

Un must-have în candidatura unei persoane este deţinerea dreptului de liberă practică a medicinei veterinare în România. Salariul net pe care îl poate accesa o persoană pentru această poziţie este, în medie, de 900 de euro şi în prezent sunt multe poziţii deschise atât în Bucureşti, Ilfov şi Sibiu, cât şi în afara graniţelor, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale specifice acestui tip de job sunt: tichete de masă, bonus de sărbători, ture de weekend plătite suplimentar, comision pentru intervenţii chirurgicale şi zile libere suplimentare.

În prezent, 764 de posturi vacante pentru poziţia de medic veterinar sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov, Sibiu şi în străinătate.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO