Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un product manager câştigă între 1.200 şi 2.200 de euro net pe lună. Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs: Zona de management este întotdeauna sensibilă, iar procesul de recrutare trebuie desfăşurat aici cu maximă atenţie

Un salariu pe zi. Un product manager câştigă între...

Autor: Ramona Cornea

13.02.2022, 12:40 3857

Un angajat care lucrează pe poziţia de product manager are un salariu care variază între 1.200 şi 2.200 de euro net pe lună, arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs.

Jobul presupune managementul echipei tehnice de programatori, organizarea sarcinilor de lucru astfel încât experienţa finală a utilizatorului să fie cât mai relevantă. Un senior product manager cu peste cinci ani de experienţă şi rol de team leader poate ajunge la un salariu lunar net de 2.500 - 2.800 de euro.


Proiectul editorial Un salariu pe zi este realizat de ZF în parteneriat cu


“Zona de management este întotdeauna sensibilă, iar procesul de recrutare trebuie desfăşurat aici cu maximă atenţie. Alegerea persoanei greşite într-un rol de conducere şi administrare a unui proiect sau echipe poate avea efecte negative importante asupra activităţii oricărei organizaţii, cu atât mai mult într-un rol în IT care presupune, pe lângă managementul echipei tehnice de programatori şi organizarea cât mai bună a sarcinilor de lucru, şi o cunoaştere aprofundată a produsului. Astfel, candidatul trebuie să aibă cunoştinţe solide de IT, dar şi de business si management, o combinaţie de calităţi foarte valoroasă astăzi. Drept urmare, şi salariile sunt consistente, iar oamenii potriviţi pentru această poziţie sunt tot mai greu de găsit, afirmă Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs.

În pachetul de beneficii pentru rolul de product manager sunt incluse, de regulă, tichete de masă, vouchere cadou, abonamente de servicii medicale, zile libere suplimentare, cafea şi gustări la birou, traininguri şi cursuri pentru dezvoltare profesională, team building şi evenimente în cadrul companiei.

În prezent, 283 de posturi vacante pentru poziţiile de product manager pentru companii din Bucureşti, Cluj şi Timiş sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 32.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe joburi sunt deschise remote.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO