• Leu / EUR4.8922
  • Leu / GBP5.5612
  • Leu / USD4.4928
Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un scrum master câştigă între 1.500 şi 2.000 de euro net pe lună. Andrei Frunză, CEO, BestJobs: Responsabilitatea principală a unui scrum master este de a-i învăţa pe membrii unei echipe să se organizeze mai bine, să fie mai eficienţi şi să respecte deadline-urile

Un salariu pe zi. Un scrum master câştigă între 1.500 şi 2.000 de euro net pe lună. Andrei Frunză, CEO, BestJobs: Responsabilitatea principală a unui scrum master este de a-i învăţa pe membrii unei echipe să se organizeze mai bine, să fie mai eficienţi şi să respecte deadline-urile

Andrei Frunză, CEO, BestJobs: Responsabilitatea principală a unui scrum master este de a-i învăţa pe membrii unei echipe să se organizeze mai bine, să fie mai eficienţi şi să respecte deadline-urile.

Autor: Ramona Cornea

23.02.2022, 00:04 2713

Un angajat pe poziţia Scrum master (Systematic Customer Resolution Unraveling Meeting)  câştigă, în medie, între 1.500 şi 2.000 de euro net pe lună, după cum arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs. Un scrum master îşi ajută echipa să-şi îmbunătăţească şi să-şi eficientizeze procesele prin care îşi atinge obiectivele. De obicei, un scrum master este un membru al echipei sau colaborator. 


Proiectul editorial „Un salariu pe zi“ este realizat de ZF în parteneriat cu


„Scrum este un cadru de lucru conceput pentru a susţine dezvoltarea şi livrarea de produse şi servicii într-un mediu complex de lucru. Este tot mai apreciat şi folosit de organizaţii, în special în domeniul IT, dar şi în cercetare, vânzări sau marketing, unde se utilizează metodologia Agile. Responsabilitatea principală a unui scrum master este aceea de a-i învăţa pe membrii unei echipe să se organizeze mai bine, să fie mai eficienţi şi să respecte deadline-urile în proiectele asumate. Practic, un scrum master facilitează interacţiunile dintre echipele implicate într-un proiect. Angajatorii caută de regulă oameni care au avut o experienţă semnificativă cu metodologia Agile, iar salariile pot depăşi 2.000 de euro“, afirmă Andrei Frunză, CEO al BestJobs.

Conform unei analize a BestJobs, în cazul poziţiilor cu un grad mare de specializare, evaluarea profilului candidatului se face pe planul de competenţe tehnice versus rol. Alte abilităţi soft, deşi binevenite, nici nu mai contează dacă există potrivire între aceste două.

În pachetul de beneficii pentru rolul scrum master sunt incluse tichete de masă, tichete de vacanţă, bonusuri de sărbători, asigurare de sănătate, asigurare de viaţă, zile libere suplimentare, abonament la sala de sport, program flexibil, team-building, traininguri de specializare şi altele.

În prezent, 211 posturi vacante pentru poziţia de scrum master pentru companii din Bucureşti, Braşov sau remote sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 32.000 de anunţuri de angajare active.

 
Peste 27% dintre joburile active pe BestJobs afișează oferta salarială, sub forma unui interval. Potrivit datelor, aceste joburi atrag cu 40% mai multe CV-uri. Pentru a încuraja acest demers, BestJobs oferă statistici salariale pentru cele mai frecvente roluri deschise de marii angajatori din țară și din străinătate, atât recrutorilor în procesul de completare a anunțului, oferindu-le informații relevante din piață, dar și candidaților, în cazul anunțurilor fără ofertă financiară. Vezi mai multe despre joburi cu #SalariuLaVedere pe https://www.bestjobs.eu/ro/salariulavedere
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.8922
Diferență: 0,131
Ieri: 4.8858
Azi: 4.4928
Diferență: 0,279
Ieri: 4.4803
Azi: 5.5612
Diferență: 0,1657
Ieri: 5.5520
Azi: 4.8793
Diferență: 0,0123
Ieri: 4.8787