Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un specialist în achiziţii câştigă între 700 şi 1.000 de euro net pe lună. Specialistul în achiziţii are un rol important în desfăşurarea activităţii unei companii, fie că vorbim despre domeniul retail sau producţie

Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs

Specialistul în achiziţii are un rol important în desfăşurarea activităţii unei companii, fie că vorbim despre domeniul retail sau producţie.

Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs Specialistul în achiziţii are un rol important în desfăşurarea activităţii unei companii, fie că vorbim despre domeniul retail sau producţie.

Autor: Ramona Cornea

25.02.2022, 00:05 949

Un specialist în achiziţii câştigă între 700 şi 1.000 de euro net pe lună, upă cum arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs. Astfel, oferta salarială începe de la 700  de euro, iar media în Bucureşti ajunge până la 800-1.000 euro net pe lună.

De obicei, un specialist în achiziţii organizează activităţile de achiziţie în cadrul unei companii, analizează stocurile de materiale disponibile şi recomandă achiziţia de materiale.

„Specialistul în achiziţii are un rol important în desfăşurarea activităţii unei companii, fie că vorbim despre domeniul retail sau producţie pentru că trebuie să monitorizeze în permanenţă necesarul de resurse şi să caute cele mai bune oferte de pe piaţă, în timp ce ţine legătura cu furnizorii existenţi. Responsabilităţile diferă de la o companie la alta, în funcţie de domeniu şi de nivelul de senioritate, cât şi de cerinţele specifice, cum ar fi cunoaşterea unei anumite limbi străine sau a unor anumite soft-uri de gestiune“, spune Mihaela Dobre, sales manager în cadrul BestJobs.

În pachetul de beneficii pentru rolul de specialist în achiziţii sunt incluse tichete de masă, reduceri pentru vacanţe, bonusuri de performanţă, decontarea transportului, abonament de servicii medicale, program flexibil, traininguri de specializare şi cursuri de reconversie profesională.

În prezent, 244 de posturi vacante pentru poziţia de specialist în achiziţii pentru companii din Bucureşti (în special Ilfov), Turda, Giurgiu, Focşani şi Ploieşti sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 32.000 de anunţuri de angajare active.

 

Proiectul editorial „Un salariu pe zi“ este realizat de ZF în parteneriat cu

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO