Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un administrator back office câştigă între 550 şi 750 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un administrator back office câştigă între 550 şi 750 de euro net pe lună

Andrei Frunză, CEO, BestJobs: Rolurile de back office sunt foarte importante pentru bunul mers al unei afaceri şi în cele mai multe cazuri reprezintă coloana vertebrală a companiei, fapt care se aplică şi pentru rolul de administrator back office.

Autor: Ramona Cornea

08.07.2022, 00:05 524

Un angajat pe poziţia de administrator back office are un salariu care variază, în medie, între 550 şi 750 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Administratorii back office oferă suport administrativ pentru personalul care lucrează în front office-ul unei companii. Aceştia nu interacţionează direct cu clienţii, ci lucrează în culisele afacerii pentru a asigura buna funcţionare a companiei.

„Rolurile de back office sunt foarte importante pentru bunul mers al unei afaceri şi în cele mai multe cazuri reprezintă coloana vertebrală a companiei, fapt care se aplică şi pentru rolul de administrator back office. Anunţurile active în prezent pe BestJobs indică faptul că angajatorii care recrutează pentru acest rol caută candidaţi cu un set extins de hard & soft skills, iar oferta de joburi este mai mare în Bucureşti, Cluj, Iaşi. Spre exemplu, un astfel de candidat trebuie să fie organizat, atent la detalii, analitic şi să deţină bune abilităţi de comunicare. Experienţa în administrare sau în administrare de conturi este necesară, iar administrator back office pot accesa joburi cu salarii de până la 750 de euro net, în medie, oferta salarială putând varia de multe ori în funcţie de experienţă”, explică Andrei Frunză, CEO al BestJobs.

Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale specifice acestui tip de job sunt: abonament servicii medicale, zile de concediu suplimentare, tichete de masă, cursuri de dezvoltare, opţiunea de a lucra de acasă.

În prezent, 836 de posturi vacante pentru poziţia de administrator back office sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj şi Iaşi. 

Peste 27% dintre joburile active pe BestJobs afișează oferta salarială, sub forma unui interval. Potrivit datelor, aceste joburi atrag cu 40% mai multe CV-uri. Pentru a încuraja acest demers, BestJobs oferă statistici salariale pentru cele mai frecvente roluri deschise de marii angajatori din țară și din străinătate, atât recrutorilor în procesul de completare a anunțului, oferindu-le informații relevante din piață, dar și candidaților, în cazul anunțurilor fără ofertă financiară. Vezi mai multe despre joburi cu #SalariuLaVedere pe https://www.bestjobs.eu/ro/salariulavedere
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri: