Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un administrator back office câştigă între 550 şi 750 de euro net pe lună

Andrei Frunză, CEO, BestJobs:
Rolurile de back office sunt foarte importante pentru bunul mers al unei afaceri şi în cele mai multe cazuri reprezintă coloana vertebrală a companiei, fapt care se aplică şi pentru rolul de administrator back office.

Andrei Frunză, CEO, BestJobs: Rolurile de back office sunt foarte importante pentru bunul mers al unei afaceri şi în cele mai multe cazuri reprezintă coloana vertebrală a companiei, fapt care se aplică şi pentru rolul de administrator back office.

Autor: Ramona Cornea

08.07.2022, 00:05 863

Un angajat pe poziţia de administrator back office are un salariu care variază, în medie, între 550 şi 750 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Administratorii back office oferă suport administrativ pentru personalul care lucrează în front office-ul unei companii. Aceştia nu interacţionează direct cu clienţii, ci lucrează în culisele afacerii pentru a asigura buna funcţionare a companiei.

„Rolurile de back office sunt foarte importante pentru bunul mers al unei afaceri şi în cele mai multe cazuri reprezintă coloana vertebrală a companiei, fapt care se aplică şi pentru rolul de administrator back office. Anunţurile active în prezent pe BestJobs indică faptul că angajatorii care recrutează pentru acest rol caută candidaţi cu un set extins de hard & soft skills, iar oferta de joburi este mai mare în Bucureşti, Cluj, Iaşi. Spre exemplu, un astfel de candidat trebuie să fie organizat, atent la detalii, analitic şi să deţină bune abilităţi de comunicare. Experienţa în administrare sau în administrare de conturi este necesară, iar administrator back office pot accesa joburi cu salarii de până la 750 de euro net, în medie, oferta salarială putând varia de multe ori în funcţie de experienţă”, explică Andrei Frunză, CEO al BestJobs.

Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale specifice acestui tip de job sunt: abonament servicii medicale, zile de concediu suplimentare, tichete de masă, cursuri de dezvoltare, opţiunea de a lucra de acasă.

În prezent, 836 de posturi vacante pentru poziţia de administrator back office sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj şi Iaşi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO