Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un analist de procese financiare câştigă între 900 şi 1.300 euro net pe lună

Un salariu pe zi.  Un analist de procese financiare câştigă între 900 şi 1.300 euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Responsabilităţile unui analist procese financiare diferă de la o companie la alta, în funcţie de domeniul de activitate şi de cerinţele din anunţul de angajare, cum ar fi o diplomă de licenţă în finanţe, economie sau într-un domeniu conex şi capacitatea de a recunoaşte implicaţiile financiare ale deciziilor şi strategiei de afaceri.

Autor: Ramona Cornea

12.03.2023, 12:52 332

Un angajat pe poziţia de analist de procese financiare are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.300 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„De la începutul anului, cele mai multe oferte de joburi au fost în vânzări, management, inginerie şi financiar/contabilitate, iar din numărul total de cereri 9% sunt în financiar/contabilitate, ceea ce confirmă interesul sporit pentru acest domeniu. Responsabilităţile unui analist procese financiare diferă de la o companie la alta, în funcţie de domeniul de activitate şi de cerinţele din anunţul de angajare, cum ar fi o diplomă de licenţă în finanţe, economie sau într-un domeniu conex şi capacitatea de a recunoaşte implicaţiile financiare ale deciziilor şi strategiei de afaceri. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti în materie de procese OTC, ce au capacitatea de a vedea imaginea de ansamblu şi abilitatea de a executa şi optimiza procese operaţionale. În prezent, regăsim cea mai mare densitate a ofertelor pentru astfel de poziţii în Bucureşti, Cluj şi Timişoara şi oferta salarială medie este de 900-1.300 euro/lună”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, abonament reţea clinici medicale private, prime de sărbători, cursuri şi traininguri, vouchere anuale de vacanţă.

În prezent, 435 de posturi vacante pentru poziţia de analist de procese financiare sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj şi Timişoara.

 
 
 
 
Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9633
Diferență: -0,1268
Ieri: 4.9696
Azi: 4.6099
Diferență: -0,9944
Ieri: 4.6562
Azi: 5.7790
Diferență: 0,3909
Ieri: 5.7565
Azi: 5.0913
Diferență: -0,4147
Ieri: 5.1125