Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un arhitect în inginerie electrică şi electronică câştigă între 1.000 şi 2.000 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un arhitect în inginerie electrică...

Autor: Ramona Cornea

28.07.2022, 00:06 384

Un arhitect în inginerie electrică şi electronică (electric & electronic architect) are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 2.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Responsabilităţile unui electric & electronic architect diferă de la o companie la alta, în funcţie de cerinţele specifice, cum ar fi cunoştinţe în reţelistică şi diagnostic de vehicule, project management tehnic sau abilităţi de design în topologia de reţea/dezvoltare gateway. Este o poziţie care necesită fluenţă în limba engleză, vorbit şi scris, iar experienţa cu vehiculele hibride sau electrice reprezintă un plus în candidatura unei persoane. Conform datelor din platforma BestJobs, oferta de locuri de muncă pentru această poziţie este mare în Bucureşti, Cluj şi Timişoara, iar salariul este cuprins în intervalul 1.000 - 2.000 euro pe lună, în medie“, explică Andrei Frunză, CEO, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: abonament medical, zile de concediu suplimentare, tichete de masă şi prime de sărbători.

În prezent, 605 posturi vacante pentru poziţia de electric & electronic architect sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO