Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un asistent de aprovizionare câştigă între 700 şi 900 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un asistent de aprovizionare câştigă...

Autor: Ramona Cornea

14.09.2023, 00:05 432

Un angajat pe poziţia de asistent de aprovizionare are un salariu care variază, în medie, între 700 şi 900 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Rolul de asistent de aprovizionare este un prim pas într-o carieră în domeniul vast al logisticii şi gestiune a stocurilor. Principala responsabilitate este de a supraveghea procesele lanţului de aprovizionare, ţinând cont de necesităţile stakeholderilor implicaţi în fluxul specific companiei. Foarte important pentru asistentul de aprovizionare este capacitatea de a dezvolta şi întreţine bune relaţii de colaborare cu furnizorii de bunuri şi servicii specifice”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, abonament clinică medicală privată şi traininguri de specializare.

În prezent, 1.340 de posturi vacante pentru poziţia de manager de hotel sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj, Timişoara, Constanţa.


Ana Vişian, marketing manager, bestjobs

Rolul de asistent de aprovizionare este un prim pas într-o carieră în domeniul vast al logisticii şi al gestiunii stocurilor. Principala responsabilitate este de a supraveghea procesele lanţului de aprovizionare, ţinând cont de necesităţile stakeholderilor implicaţi în fluxul specific companiei.


 
Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE