Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un asistent în marketing şi vânzări câştigă între 800 şi 1.000 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un asistent în marketing şi vânzări...

Autor: Ramona Cornea

06.05.2023, 11:15 321

Un angajat pe poziţia de asistent în marketing şi vânzări (marketing & sales assistant) are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Rolul unui marketing & sales assistant este să sprijine echipele de marketing şi vânzări, îndeplinind taskuri administrative şi operaţionale pentru a duce la îndeplinire proiectele companiei. Printre sarcinile zilnice la locul de muncă se numără pregătirea rapoartelor pentru clienţi, monitorizarea procedurile de facturare, pregătirea diferitelor rapoarte interne şi externe. Angajatorii caută specialişti cu diplomă de licenţă sau masterat, cunoştinţe de limbă engleză şi operare PC, bune abilităţi de comunicare, orientare spre rezultate şi capacitatea de a analiza şi sintetiza informaţii. Rolul este unul entry-level /middle, iar salariul oferit este între 800 - 1000 euro net lunar”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, Prime de sărbători, bonus de performanţă, cursuri şi traininguri şi reduceri la produse şi servicii.

În prezent, 3.314 de posturi vacante pentru poziţia de marketing & sales assistant sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie sunt poziţii numeroase deschise la nivel naţional, însă în oraşele mari oferta este mai mare. 


Ana Vişian, marketing manager, BestJobs:

Angajatorii caută specialişti cu diplomă de licenţă sau masterat, cunoştinţe de limbă engleză şi operare PC, bune abilităţi de comunicare, orientare spre rezultate şi capacitatea de a analiza şi sintetiza informaţii.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO