Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un asistent medical specializat în radiologie câştigă între 700 şi 900 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: „Rolul presupune pregătirea pacientului şi a materialelor necesare examenului de imagistică, efectuarea de radiografii la indicaţia medicului, developarea filmelor radiologice şi conservarea lor conform indicaţiei şi protocoalelor.”

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: „Rolul presupune pregătirea pacientului şi a materialelor necesare examenului de imagistică, efectuarea de radiografii la indicaţia medicului, developarea filmelor radiologice şi conservarea lor conform indicaţiei şi protocoalelor.”

Autor: Ramona Cornea

02.06.2023, 00:05 778

Un asistent medical specializat în radiologie are un salariu cuprins, în medie, între 700 şi 900 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Un asistent medical specializat în radiologie şi imagistică medicală este responsabil cu operarea echipamentelor CT, RMN, radiologie şi mamografie. Rolul presupune pregătirea pacientului şi a materialelor necesare examenului de imagistică, efectuarea de radiografii la indicaţia medicului, developarea filmelor radiologice şi conservarea lor conform indicaţiei şi protocoalelor. Angajatorii caută candidaţi cu studii medii finalizate pentru specialitatea de radiologie şi imagistică medicală, experienţă în activitatea de radiologie şi în operarea echipamentelor CT, RMN, radiologie şi mamografie, autorizaţia de liberă practică la zi. Oferta salarială este între 700 şi 900 de euro lunar”, explică Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, traininguri de specializare şi timp flexibil de lucru.

În prezent, 862 posturi vacante pentru poziţia de asistent medical specializat în radiologie sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Iaşi, Brăila, Bucureşti, precum şi la nivel internaţional, în Olanda, Danemarca şi Belgia.

 

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs:

Angajatorii caută candidaţi cu studii medii finalizate pentru specialitatea de radiologie şi imagistică medicală, experienţă în activitatea de radiologie şi în operarea echipamentelor CT, RMN, radiologie şi mamografie, autorizaţia de liberă practică la zi.

 
Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE