Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un cloud systems administrator câştigă între 1.000 şi 1.600 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un cloud systems administrator...

Autor: Ramona Cornea

16.05.2023, 00:06 616

Un angajat pe poziţia de cloud systems administrator are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.600 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Multe locuri de muncă pentru rolul de cloud systems administrator sunt deschise în prezent pe BestJobs pentru persoane cu studii superioare în ştiinţa calculatoarelor sau formare similară, experienţă în operarea tehnologiilor de tipul Docker, Kubernetes Cluster, RedHat OpenShift, experienţă cu arhitecturi cloud moderne, tehnologii cloud şi operarea serviciilor cloud de la Microsoft Azure sau AWS/Google Cloud. De asemenea, candidatul ideal trebuie să aibă abilităţi abilităţi de comunicare şi lucru în echipă, adaptabilitate şi flexibilitate. Printre cele mai întâlnite beneficii extrasalariale, specifice acestui tip de job, se numără primele de sărbători şi posibilitatea de a lucra remote. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti în Bucureşti, Timişoara sau remote şi salariul porneşte de la 1000 de euro pe lună şi poate ajunge până la 1.600 de euro“, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: prime de sărbători, servicii medicale clinică privată, posibilitatea de a lucra remote, dezvoltare profesională continuă.

În prezent, 364 de posturi vacante pentru poziţia de cloud systems administrator sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai mult anunţuri sunt în regim de muncă remote, Bucureşti şi Timişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO