Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un consilier în lanţul de aprovizionare câştigă între 800 şi 1.100 de euro net pe lună

Ana Vişian,  marketing manager, BestJobs: Specialiştii din acest sector trebuie să fie foarte atenţi la detalii, dar să aibă şi o imagine de ansamblu foarte bună asupra modului în care funcţionează aprovizionarea organizaţiei.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Specialiştii din acest sector trebuie să fie foarte atenţi la detalii, dar să aibă şi o imagine de ansamblu foarte bună asupra modului în care funcţionează aprovizionarea organizaţiei.

Autor: Ramona Cornea

25.03.2023, 10:42 656

Un angajat pe poziţia de consilier în lanţul de aprovizionare (supply chain) are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.100 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Importanţa lanţului de aprovizionare a companiilor a ieşit în evidenţă în ultimii trei ani, când toate organizaţiile s-au confruntat cu probleme în această zonă, vitală pentru bunul mers al economiei per ansamblu. Aprovizionarea la timp cu bunuri este esenţială pentru ca veniturile unei companii să nu fie afectate. Specialiştii din acest sector trebuie să fie foarte atenţi la detalii, dar să aibă şi o imagine de ansamblu foarte bună asupra modului în care funcţionează aprovizionarea organizaţiei. Ei trebuie să identifice rapid problemele din această zonă şi să vină cu cele mai bune soluţii privind fluxul de produse, dar şi costurile. Abilităţile de comunicare şi organizare sunt extrem de importante pentru acest job, iar salariile depăşesc frecvent 1.000 de euro net“, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, bonus de performanţă, zile libere suplimentare, traininguri şi cursuri şi decontarea transportului.

În prezent, 398 de posturi vacante pentru poziţia de consilier supply chain sunt disponibile pe platforma BestJobs  dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov şi Timişoara.

 
 
 




 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO