Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un consultant SAP câştigă între 1.300 şi 2.600 de euro net pe lună

Andrei Frunză, CEO, BestJobs: Un astfel de specialist trebuie să fie pasionat de noile tehnologii şi de tendinţele din IT. Mai mult, abilităţile de management de proiect, precum şi abilităţile analitice, conceptuale şi de comunicare sunt esenţiale.

Andrei Frunză, CEO, BestJobs: Un astfel de specialist trebuie să fie pasionat de noile tehnologii şi de tendinţele din IT. Mai mult, abilităţile de management de proiect, precum şi abilităţile analitice, conceptuale şi de comunicare sunt esenţiale.

Autor: Ramona Cornea

06.11.2022, 11:31 2407

Un angajat pe poziţia de consultant SAP are un salariu care variază, în medie, între 1.300 şi 2.600 net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. 

„SAP este un acronim pentru Systems Applications and Products, care, tradus în limba română, înseamnă sisteme, aplicaţii şi produse. Pentru rolurile de consultant SAP disponibile pe BestJobs, candidaţii au nevoie de cunoştinţe SAP (FI, CO, SD, MM/Logistics / SAP BW pe HANA) şi de experienţă cu arhitecturi cloud (cum ar fi AZURE, AWS, SCP). Un astfel de specialist trebuie să fie pasionat de noile tehnologii şi de tendinţele din IT.

Mai mult, abilităţile de management de proiect, precum şi abilităţile analitice, conceptuale şi de comunicare sunt esenţiale. Oferta de locuri de muncă pentru această poziţie este mare în Bucureşti şi Ilfov, iar jobul permite desfăşurarea activităţii de la distanţă. Dat fiind mixul de abilităţi soft şi hard, precum şi rolul multidisciplinar, salariul este cuprins în intervalul 1.300 - 2.600 euro/lună, în medie“, afirmă Andrei Frunză, CEO al BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, decontare transport, abonament clinică privată de sănătate, program flexibil şi abonament sport.

În prezent, 615 posturi vacante pentru poziţia de consultant SAP sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov şi în regim de muncă remote. 

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO