Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un controlor financiar câştigă, în medie, 1.400 de euro net pe lună

Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs: Controlorul financiar are un rol important în fluxurile financiare ale unei companii, mai ales când mediul economic este influenţat de ceea ce se întâmplă pe scena economică internaţională.

Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs: Controlorul financiar are un rol important în fluxurile financiare ale unei companii, mai ales când mediul economic este influenţat de ceea ce se întâmplă pe scena economică internaţională.

Autor: Ramona Cornea

15.03.2022, 00:05 1948

Un controlor financiare are un salariu care ajunge, în medie, la 1.400 de euro net pe lună, după cum arată datele furnizate de platforma de recrutare BestJobs. 

„Controlorul financiar are un rol important în fluxurile financiare ale unei companii, mai ales în contextul actual, când mediul economic este într-o mare măsură influenţat de ceea ce se întâmplă pe scena economică internaţională. Persoanele care aplică la astfel de poziţii au nevoie de o bază solidă de cunoştinţe financiare, dobândite în urma studiilor superioare în domeniul economic şi a cursurilor post universitare de analiză sau management financiar, şi cunoştinţe de operare sistem ERP (Oracle). Salariul unui controlor financiar este în medie de 1.400 de euro pe lună”, afirmă Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs.

Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale pentru acest tip de job sunt: prime de sărbători, tichete de masa, asigurare de viaţă şi/sau accidente, prime de sărbători, al treisprezecelea salariu, abonament de servicii medicale private, zile de concediu suplimentare, evenimente/petreceri de companie, traininguri de specializare şi cursuri de dezvoltare personală.

În prezent, 287 de posturi vacante pentru poziţia controlor financiar sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 32.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe joburi sunt disponibile în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO