Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un coordonator de transporturi câştigă, în medie, 750 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Angajatorii caută de regulă oameni care au experienţă în lucrul cu sistemele de raportare şi deţin cunoştinţe de mecanică şi legislaţie în transporturi.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Angajatorii caută de regulă oameni care au experienţă în lucrul cu sistemele de raportare şi deţin cunoştinţe de mecanică şi legislaţie în transporturi.

Autor: Ramona Cornea

22.03.2022, 00:06 2858

Un angajat pe poziţia de coordonator de transporturi câştigă un salariu care ajunge, în medie, la 750 de euro net pe lună, arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs. Într-o companie producătoare de bunuri, persoana care supervizează livrarea de mărfuri la timp, asigurând relaţia cu cei mai avantajoşi parteneri de transport şi dezvoltarea relaţiilor comerciale se numeşte coordonator de transporturi, explică Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

„Serviciile de transporturi reprezintă o rotiţă importantă în economie şi rolul lor a crescut în vremea pandemiei. Este de la sine înţeles că angajatul ideal pe această poziţie trebuie să fie extrem de bine organizat, să fie atent la detalii şi capabil să respecte termenele limită. Un certificat de competenţe de manager de transport reprezintă un plus în candidatura unui potenţial angajat. Angajatorii caută de regulă oameni care au experienţă în lucrul cu sistemele de raportare şi deţin cunoştinţe de mecanică şi legislaţie în transporturi, iar salariile sunt în medie de 750 euro”, a declarat ea.

Cele mai des întâlnite beneficii extrasalariale pentru acest tip de job sunt următoarele: bonus de performanţă, prime de sărbători, tichete de masă, decontare transport, abonament la servicii medicale private, maşină de serviciu, team building, traininguri de specializare şi cursuri de dezvoltare personală.

În prezent, 90 de posturi vacante pentru poziţia de coordonator de transporturi, dintre care trei marcate cu eticheta Ukrainian Friendly Job, sunt disponibile pe platforma BestJobs, dintr-un total de 32.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe joburi sunt disponibile în Oradea, Cluj, Craiova, Piteşti şi Galaţi. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO