Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un creator de conţinut câştigă între 800 şi 1.000 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un creator de conţinut câştigă...

Autor: Ramona Cornea

19.11.2023, 11:47 334

Un creator de conţinut are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Iniţial, un creator de conţinut era asociat mai mult cu redactarea de texte sau scrierea de articole pentru site-uri web şi reviste. Cu expansiunea platformelor online, s-a diversificat şi a devenit mai complex. Astăzi, acest rol include crearea de conţinut multimedia, cum ar fi videoclipuri, infografice, podcasturi şi conţinut pentru social media. Pentru rol este necesară experienţa în marketing şi cunoştinţe în domeniul, cunoştinţe solide de editare foto şi video pentru crearea conţinutului multimedia în scopuri de marketing, abilitatea de a comunica eficient în limba engleză. Salariul este de 800 - 1.000 euro net lunar”, Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, asigurare medicală, cursuri de pregătire profesională şi program flexibil.

În prezent, 477 de posturi vacante pentru poziţia de creator de conţinut sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ploieşti, în regim de muncă remote etc. 


Ana Vişian, marketing manager, bestjobs:

Iniţial, un creator de conţinut era asociat mai mult cu redactarea de texte sau scrierea de articole pentru site-uri web şi reviste.  Astăzi, acest rol include crearea de conţinut multimedia, cum ar fi videoclipuri, infografice, podcasturi şi conţinut pentru social media.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
Urmează ZF Power Summit’24
AFACERI DE LA ZERO