Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un dezvoltator ABAP câştigă între 1.900 şi 2.500 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un dezvoltator ABAP câştigă între...

Autor: Ramona Cornea

10.06.2023, 11:41 1655

Un angajat pe poziţia de dezvoltator ABAP are un salariu care variază, în medie, între 1.900 şi 2.500 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Un dezvoltator ABAP SAP este un specialist în programare care se concentrează pe dezvoltarea şi personalizarea soluţiilor software utilizând limbajul de programare ABAP (Advanced Business Application Programming) în cadrul platformei SAP (Systems, Applications, and Products in Data Processing). Un dezvoltator ABAP SAP trebuie să aibă cunoştinţe solide de programare şi înţelegere a sistemelor SAP, precum şi abilităţi de rezolvare a problemelor şi de colaborare în echipă. Este important să fie la curent cu cele mai recente actualizări şi tehnologii SAP pentru a putea oferi soluţii eficiente şi inovatoare în cadrul platformei SAP. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti la nivel naţional, oferta salarială fiind între 1900 - 2500 euro net lunar”, a explicat Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: posibilitatea de a lucra remote, abonament medical privat, tichete de masă şi vouchere de vacanţă.

În prezent, 663 posturi vacante pentru poziţia de dezvoltator ABAP sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Arad şi în regim de muncă remote.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE