Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un dezvoltator de aplicaţii mobile câştigă între 2.000 şi 4.000 de euro net pe lună

Andrei Frunză, CEO, BestJobs Ţinând cont că generaţiile mai tinere cresc într-o eră a tehnologiei, iar activitatea în online este majoritară de pe mobil, rolul de mobile app developer reprezintă un prim pas atractiv pentru persoanele care îşi doresc o carieră în domeniul IT.

Andrei Frunză, CEO, BestJobs Ţinând cont că generaţiile mai tinere cresc într-o eră a tehnologiei, iar activitatea în online este majoritară de pe mobil, rolul de mobile app developer reprezintă un prim pas atractiv pentru persoanele care îşi doresc o carieră în domeniul IT.

Autor: Ramona Cornea

19.06.2022, 13:05 783

Un dezvoltator de aplicaţii mobile (mobile app developer) are un salariu care variază, în medie, între 2.000 şi 4.000 de euro net pe lună, după cum arată datele furnizate de platforma de recrutare online Bestjobs.

„Un mobile app developer va folosi cele mai noi tehnologii pentru a dezvolta şi construi aplicaţii de calitate. Ţinând cont că generaţiile mai tinere cresc într-o eră a tehnologiei, iar activitatea în online este majoritară de pe mobil, rolul de mobile app developer reprezintă un prim pas atractiv pentru persoanele care îşi doresc o carieră în domeniul IT. Sunt foarte apreciate pe aceste poziţii abilităţile de comunicare, atenţia la detalii, înţelegerea metodologiilor Agile & Scrum şi deschiderea către învăţare şi perfecţionare continuă. În prezent, sunt multe poziţii deschise ce permit desfăşurarea activităţii de la distanţă pentru rolul de mobile app developer, cu densitate mai mare în Cluj şi Bucureşti, iar datorită mixului de hard & soft skills, oferta salarială medie este cuprinsă în intervalul 2.000 - 4.000 de euro/lună”, afirmă Andrei Frunză, CEO al BestJobs. 

Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale specifice acestui tip de job sunt: mod de lucru hibrid sau remote, tichete de masă, asigurare medicală, asigurare dentară, pensie privată, cursuri de dezvoltare personală şi traininguri de specializare.  În prezent, 543 de posturi vacante pentru poziţia de mobile app developer sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, în Cluj şi în Bucureşti. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO