Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un director executiv câştigă între 1.500 şi 3.500 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un director executiv câştigă între...

Autor: Ramona Cornea

21.07.2022, 00:05 1770

Un angajat pe poziţia de director executiv are un salariu care variază, în medie, între 1.500 şi 3.500 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Datele BestJobs pentru prima jumătate a anului arată că un job din cinci este dedicat candidaţilor cu înaltă calificare, adică „gold collar“. Printre ele, regăsim poziţia de director executiv, al cărui salariu poate ajunge şi la 3.500 euro net pe lună, în funcţie de performanţe şi industria în care activează firma pe care o conduce. Rolul de director executiv implică deţinerea unor cunoştinţe antreprenoriale şi de management de organizaţie şi de echipă, precum şi expertiză avansată în industria specifică companiei“, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Pentru această poziţie, de obicei, angajatorii cer de la candidaţi cunoştinţe antreprenoriale şi de business, limba engleză la nivel avansat (scris şi vorbit), cunoştinte de management de organizaţie şi de echipă, expertiză avansată în industria specifică companiei pentru care aplică şi cunoştinţe avansate de lucru cu rapoartele.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: maşină personală, în unele cazuri unde este necesară deplasarea, abonament medical privat, posibilitatea de a deţine acţiuni din companie sau bonus de performanţă, traininguri şi posibilităţi de dezvoltare.

În prezent, 146 de posturi vacante pentru poziţia de director executiv sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti şi Timişoara. 

 

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Rolul de director executiv implică deţinerea unor cunoştinţe antreprenoriale şi de management de organizaţie şi de echipă, precum şi expertiză avansată în industria specifică companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO