Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un director financiar câştigă între 2.500 şi 3.700 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs România: 
Este un rol de management cu o responsabilitate foarte mare, de aceea companiile caută candidaţi cu peste 10 ani de experienţă în domeniul financiar şi experienţă într-un rol managerial de minimum 5 ani.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs România: Este un rol de management cu o responsabilitate foarte mare, de aceea companiile caută candidaţi cu peste 10 ani de experienţă în domeniul financiar şi experienţă într-un rol managerial de minimum 5 ani.

Autor: Ramona Cornea

28.09.2023, 00:05 5101

Un angajat pe poziţia de director financiar are un salariu care variază, în medie, între 2.500 şi 3.700 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Un director financiar (CFO - Chief Financial Officer) este responsabil pentru gestionarea aspectelor financiare ale unei organizaţii. Acesta supervizează toate activităţile financiare, inclusiv contabilitatea, planificarea financiară, analiza bugetară şi gestionarea riscurilor financiare. CFO-ul dezvoltă strategii financiare pentru a susţine obiectivele organizaţiei, optimizează structura de capital şi lucrează cu alte departamente pentru a asigura o gestionare financiară eficientă. Este un rol de management cu o responsabilitate foarte mare, de aceea companiile caută candidaţi cu peste 10 ani de experienţă în domeniul financiar şi experienţă într-un rol managerial de minimum 5 ani. Ofertele salariale pentru rolul de director financiar variază între 2.500 şi 3.700 de euro”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri, asigurare medicală, pensie privată şi asigurare de sănătate.

În prezent, 157 de posturi vacante pentru poziţia de director financiar sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Timişoara, Târgu-Mureş. 

 
 
 
Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE