Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un director tehnic câştigă între 1.400 şi 1.800 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un director tehnic câştigă între...

Autor: Ramona Cornea

07.05.2023, 11:08 2538

Un angajat pe poziţia de director tehnic are un salariu care variază, în medie, între 1.400 şi 1.800 de euro net pe lună, arată informaţiile de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Directorul tehnic are o poziţie strategică într-o companie, este direct responsabil de problemele tehnologice şi ştiinţifice dintr-o companie, luând decizii strategice şi coordonând echipe. Este o poziţie senior/executive, pentru un specialist cu peste 10 ani experienţă în domeniu, experienţă în management şi coordonare, cunoştinţe tehnice în domeniul electric, automatizare, BMS şi SCADA, IoT şi sisteme fotovoltaice. Abilităţile soft sunt foarte importante în acest rol, precum intuiţia tehnică, flexibilitatea  gândirii şi motivaţia intrinsecă, aptitudinile manageriale, rezistenţa la stres şi abilităţile de comunicare şi relaţionare. Pentru acest rol, salariile sunt cuprinse în intervalul 1400 - 1800 euro lună, în medie“, explică Andrei Frunză, CEO al BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, bonusuri anuale, prime de sărbători, cursuri şi acces la programe de dezvoltare continuă, maşină de companie.

În prezent, 935 de posturi vacante pentru poziţia de director tehnic sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai mult anunţuri sunt în Bucureşti, Constanţa, Ilfov, Braşov, Cluj-Napoca.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO