Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un field service engineer câştigă între 800 şi 1.300 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Poziţia de field service engineer necesită în primul rând cunoştinţe despre instalaţii electrice trifazate, electrotehnice, electronice şi automatizări, experienţa în instalarea, întreţinerea şi repararea UPS-ului fiind esenţială.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Poziţia de field service engineer necesită în primul rând cunoştinţe despre instalaţii electrice trifazate, electrotehnice, electronice şi automatizări, experienţa în instalarea, întreţinerea şi repararea UPS-ului fiind esenţială.

Autor: Ramona Cornea

07.04.2023, 00:06 316

Un angajat pe poziţia de field service engineer are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.300 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Un astfel de angajat creează, instalează şi repară echipamentele legate de tehnologie.

„Prin specificul activităţii, poziţia de field service engineer necesită în primul rând cunoştinţe despre instalaţii electrice trifazate, electrotehnice, electronice şi automatizări, experienţa în instalarea, întreţinerea şi repararea UPS-ului fiind esenţială. Mai sunt necesare bună înţelegere a panourilor de comutare şi distribuţia energiei, abilitatea de a utiliza instrumente şi software specifice de măsurare, iar experienţa în software ERP este un plus.  Pentru această poziţie, oferta salarială medie este cuprinsă în intervalul 800 – 1.300 euro pe lună şi în prezent candidaţii potriviţi pentru acest rol sunt la mare căutare, pe platformă fiind disponibile peste 900 de oferte de angajare la nivel naţional”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, program de onboarding, oportunităţi de formare şi dezvoltare continuă, maşină de serviciu, soluţii flexibile de lucru, asigurare medicală.

În prezent, 943 de posturi vacante pentru poziţia de field service engineer sunt disponibile pe platforma BestJobsdintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Piteşti, Suceava.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO