Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un hardware designer câştigă între 1.000 şi 1.850 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un hardware designer câştigă între...

Autor: Ramona Cornea

23.09.2022, 00:06 412

Un angajat pe poziţia de hardware designer are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.500 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Aceşti angajaţi sunt profesionişti care proiectează, produc şi testează diverse caracteristici hardware în cadrul unui sistem informatic. Ei îşi folosesc cunoştinţele despre sistemele de operare pentru a crea componente hardwarex.

„Un hardware designer este responsabil cu proiectarea, implementarea şi verificarea hardware-ului şi a software-ului pentru aplicaţii HVDC inovatoare. Pentru un astfel de rol, pe lângă studiile superioare în inginerie electrică, cunoştinţele CAE şi cunoştinţele de limba engleză, abilităţile de comunicare şi orientarea spre rezultate sunt „must-have”. Cele mai multe poziţii deschise în acest moment pe platforma BestJobs pentru rolul de hardware designer sunt în Timişoara şi Bucureşti, iar majoritatea permit desfăşurarea activităţii de oriunde. Pentru un astfel de rol, un candidat poate câştiga, în medie, 1.000 - 1.800 de euro pe lună”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: zile libere suplimentare, bonus anual, bonus de sărbători, tichete de masă, asigurare de sănătate.

În prezent, 708 de posturi vacante pentru poziţia de hardware designer sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Timişoara, Bucureşti şi în regim de muncă remote.

 

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Un hardware designer este responsabil cu proiectarea, implementarea şi verificarea hardware-ului şi a software-ului pentru aplicaţii HVDC inovatoare. Pentru un astfel de rol, pe lângă studiile superioare în inginerie electrică, cunoştinţele CAE şi cunoştinţele de limba engleză.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO