Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un inginer HVAC câştigă între 1.000 şi 1.400 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un inginer HVAC câştigă între 1.000...

Autor: Ramona Cornea

24.02.2023, 00:05 876

Un angajat pe poziţia de inginer HVAC are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.400 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Aceşti ingineri instalează şi se ocupă de mentenanţa sistemelor de încălzire şi aer condiţionat în clădiri mari, cum ar fi fabrici, şcoli şi spitale.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs:

Candidatul ideal pentru rolul de inginer HVAC are studii superioare tehnice, profil instalaţii pentru construcţii sau similar, atestări specifice postului, precum şi experienţă în mentenanţa şi întreţinerea instalaţiilor HVAC.

 

„Candidatul ideal pentru rolul de inginer HVAC are studii superioare tehnice, profil instalaţii pentru construcţii sau similar, atestări specifice postului, precum şi experienţă în mentenanţa şi întreţinerea instalaţiilor HVAC. În plus, companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti orientaţi spre rezolvarea problemelor, cu abilităţi de comunicare, clasificare şi interpretare a informaţiilor. Pentru această poziţie, oferta salarială medie este cuprinsă în intervalul 1.000 - 1.400 euro pe lună şi, în prezent, sunt poziţii deschise în toată ţara”, spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, asigurare de sănătate, maşină de muncă, abonament clinică medicală privată.

În prezent, 454 de posturi vacante pentru poziţia de inginer HVAC sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie sunt anunţuri de angajare în toată ţara.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO