Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un inginer în industrializare câştigă, în medie, între 900 şi 1.400 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un inginer în industrializare...

Autor: Ramona Cornea

17.07.2022, 21:08 1289

Un angajat pe poziţia de inginer de industrializare are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.400 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Aplicările lunare pentru rolurile de ingineri ne arată că pe piaţa muncii există un raport echilibrat între cererea şi oferta de specialişti. De exemplu, pentru rolul de inginer industrializare sunt în prezent 741 de poziţii deschise la nivel naţional, iar salariul mediu net este cuprins între 900 şi 1.400 de euro. Este o poziţie care necesită studii superioare în ştiinţa şi ingineria materialelor sau tehnologia construcţiilor de maşini, dar şi cunoaşterea limbii engleze”, afirmă Andrei Frunză, CEO al BestJobs.

De obicei, pentru această poziţie angajatorii cer de la candidaţi să fie aibă studii superioare în ştiinţa şi ingineria materialelor şi tehnologia construcţiilor de maşini, să aibă cunoştinţe a ceea ce înseamnă studiu de timp şi balansarea liniilor de producţie, să aibă cunoştinţe de ergonomie a staţiilor de asamblare şi liniilor de producţie, de desen tehnic, cunoştinţe de utilizare AutoCad, cunoştinţe de utilizare MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Visio), să ştie limba engleză la nivel avansat şi să aibă abilităţi de redactare.

Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale specifice acestui tip de job sunt: abonament servicii medicale, traininguri, tichete de masă, abonament sportiv şi pensie privată.

În prezent, 741 de posturi vacante pentru poziţia de inginer de industrializare sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Timişoara, Bacău şi Buzău.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO