Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un inginer în logistică câştigă între 1.500 şi 2.000 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Rolul principal al unui inginer logistică diferă de la o companie la alta, poate consta în proiectarea sau analizarea de soluţii operaţionale pentru aspecte cum ar fi reducerea/limitarea costurilor sau optimizarea rutelor de transport.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Rolul principal al unui inginer logistică diferă de la o companie la alta, poate consta în proiectarea sau analizarea de soluţii operaţionale pentru aspecte cum ar fi reducerea/limitarea costurilor sau optimizarea rutelor de transport.

Autor: Ramona Cornea

14.12.2022, 00:05 598

Un angajat pe poziţia de inginer în logistică câştigă un salariu lunar net care variază între 1.500 şi 2.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Rolul principal al unui inginer logistică diferă de la o companie la alta, poate consta în proiectarea sau analizarea de soluţii operaţionale pentru aspecte cum ar fi reducerea/limitarea costurilor sau optimizarea rutelor de transport. Din acest motiv, abilitatea de a citi şi înţelege instrucţiuni şi proceduri de lucru, corespondenţă şi rapoarte de neconformitate şi capacitatea de a prezenta în scris şi/verbal rezultatele procedurii de inspecţie sunt esenţiale pentru acest rol. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută persoane cu studii superioare (profil tehnic), care să fie completate de cunoştinţe de utilizare a dispozitivelor AMC, de citire şi interpretare a unui desen tehnic şi de operare sisteme ERP SAP, precum şi un nivel bun al limbii engleze. Gândirea strategică, abilităţile organizatorice, planificarea şi spiritul de echipă fac parte din pachetul de soft skill-uri pe care ar trebui să le deţină un manager de operaţiuni. Oferta de astfel de joburi este mare în Bucureşti, Ilfov şi Timişoara, iar oferta salarială medie pentru această poziţie este de 1.500 - 2.000 euro”, explică Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, abonament la servicii medicale şi traininguri de specializare.

În prezent, 508 posturi vacante pentru poziţia de inginer logistică sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov şi Timişoara. Ramona Cornea

 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO