Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un inspector ITP câştigă între 900 şi 1.500 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un inspector ITP câştigă între 900 şi 1.500 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager BestJobs: Prin specificul activităţii, poziţia de inspector ITP necesită în primul rând studii superioare tehnice, care să fie completate de experienţă de maistru/inginer mecanic auto într-un service autorizat RAR, precum şi cunoştinţe de limba engleză.

Autor: Ramona Cornea

29.09.2022, 00:05 727

Un angajat pe poziţia de inspector ITP are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.500 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Un inspector ITP verifică starea tehnică a vehiculelor, comunică cu clienţii cu privire la actele necesare şi conditiile tehnice obligatorii, verifică documentaţia şi certifică starea tehnică a vehiculului.

„Prin specificul activităţii, poziţia de inspector ITP necesită în primul rând studii superioare tehnice, care să fie completate de experienţă de maistru/inginer mecanic auto într-un service autorizat RAR, precum şi cunoştinţe de limba engleză. Candidatul ideal deţine un permis de conducere categoria B, C şi E, iar un atestat RAR reprezintă un plus în candidatura unei persoane. Pentru această poziţie, oferta salarială medie este cuprinsă în intervalul 900 - 1.500 euro pe lună şi în prezent candidaţii potriviţi pentru acest rol sunt la mare căutare, pe platformă fiind disponibile multe oferte de angajare. Majoritatea poziţiilor deschise pentru rolul de inspector ITP sunt în Timiş, Ilfov şi Ploieşti”, afirmă Ana Vişian, marketing manager BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: instruiri periodice, tichete de masă, prime de sărbători.

În prezent, 895 de posturi vacante pentru poziţia de inspector ITP sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Timiş, Ilfov şi Ploieşti. 

 
Peste 27% dintre joburile active pe BestJobs afișează oferta salarială, sub forma unui interval. Potrivit datelor, aceste joburi atrag cu 40% mai multe CV-uri. Pentru a încuraja acest demers, BestJobs oferă statistici salariale pentru cele mai frecvente roluri deschise de marii angajatori din țară și din străinătate, atât recrutorilor în procesul de completare a anunțului, oferindu-le informații relevante din piață, dar și candidaților, în cazul anunțurilor fără ofertă financiară. Vezi mai multe despre joburi cu #SalariuLaVedere pe https://www.bestjobs.eu/ro/salariulavedere
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
Azi:
Diferență:
Ieri: 4.9126
Azi:
Diferență:
Ieri: 4.6804
Azi:
Diferență:
Ieri: 5.6911
Azi:
Diferență:
Ieri: 4.9667