Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un integration engineer câştigă între 1.900 şi 2.400 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un integration engineer câştigă...

Autor: Ramona Cornea

15.01.2023, 12:18 929

Un angajat pe poziţia de integration engineer are un salariu care variază, în medie, între 1.900 şi 2.400 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Un astfel de angajat planifică, proiectează şi implementează procesul de integrare. Aceasta poate include şi crearea de documentaţie pentru proces, astfel încât viitorii manageri şi ingineri să ştie cum să rezolve potenţialele probleme.

„Din totalul joburilor disponibile pe platformă în 2022, cele mai multe joburi cu #SalariuLaVedere au fost în vânzări, IT, financiar/contabilitate. Un integration engineer planifică şi proiectează procesul de integrare. Poziţia de integration engineer necesită în primul rând cunoştinţe în Windows şi pe alte sisteme de operare (cum ar fi Linux): Windows 10, Windows ServerLinux Red Hat, certificate Microsoft relevante, precum şi cunoştinţe privind instrumentele de testare şi monitorizare (SOAPUI, JIRA, Splunk, etc), baze de date relaţionale, precum şi cunoştinţe de scripting (Python, PowerShell). De asemenea, candidatul ideal cunoaşte fluent limba engleză atât oral cât şi scris şi poate lucra independent dacă este necesar. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti în Bucureşti şi Sibiu şi permit desfăşurarea activităţii de la distanţă. Pentru acest rol, salariul se plasează în intervalul 1.900-2.400 de euro pe lună, în medie”, spune Andrei Frunză, CEO al BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, posibilitatea de a lucra remote, cursuri de dezvoltare şi specializare. asigurare medicală.

În prezent, 552 posturi vacante pentru poziţia de integration engineer sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Sibiu şi în regim de muncă remote. Ramona Cornea


Andrei Frunză, CEO, BestJobs:

Un integration engineer planifică şi proiectează procesul de integrare. Poziţia de integration engineer necesită în primul rând cunoştinţe în Windows şi pe alte sisteme de operare, precum şi cunoştinţe privind instrumentele de testare şi monitorizare.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO