Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un lăcătuş mecanic câştigă între 500 şi 900 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un lăcătuş mecanic câştigă între...

Autor: Ramona Cornea

30.03.2023, 00:05 1080

Un angajat pe poziţia de lăcătuş mecanic are un salariu care variază, în medie, între 500 şi 900 de euro net pe lună, conform datelor de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Majoritatea recrutorilor se confruntă cu o lipsă de candidaţi atunci când vor să recruteze tehnicieni cu pregătire profesională. Un astfel de rol este şi cel de lăcătuş mecanic, pe BestJobs fiind disponibile peste 1.100 de oferte de angajare pentru astfel de specialişti. Prin specificul activităţii, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de liceu sau şcoală profesională, să deţină calificare de lăcătuş mecanic sau mecanic şi permis de conducere categoria B. De asemenea, persoanele interesate trebuie să aibă experienţă şi cunoştinţe tehnice în domeniu, să dea dovadă de seriozitate, profesionalism, bune abilităţi de comunicare şi organizare. Sunt active oferte în ţară şi în străinătate, cu relocare temporară sau permanentă. Oferta salarială pentru joburile din România este de 500 - 900 euro lună, în funcţie de locaţie şi experienţă”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.


Ana Vişian, marketing manager, BestJobs:

Prin specificul activităţii, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de liceu sau şcoală profesională, să deţină calificare de lăcătuş mecanic sau mecanic şi permis de conducere categoria B.


Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, al 13-lea salariu, transport asigurat/decontat şi bonusuri de performanţă.

În prezent, 1.123 de posturi vacante pentru poziţia de lăcătuş mecanic sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active.

Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Braşov, Arad, Constanţa, Târgu Mureş, Oradea şi Iaşi.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO