Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un manager de contracte câştigă, în medie, 1.500 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Rolul unui manager de contracte se află la intersecţia dintre domeniul juridic şi vânzări, întrucât, în timp ce este responsabil de redactarea contractelor, supervizează într-o oarecare măsură şi procesul de achiziţii.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Rolul unui manager de contracte se află la intersecţia dintre domeniul juridic şi vânzări, întrucât, în timp ce este responsabil de redactarea contractelor, supervizează într-o oarecare măsură şi procesul de achiziţii.

Autor: Ramona Cornea

05.05.2022, 00:06 813

Un manager de contracte are un salariu care ajunge, în medie, la 1.500 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Rolul unui manager de contracte se află la intersecţia dintre domeniul juridic şi vânzări, întrucât, în timp ce este responsabil de redactarea contractelor, supervizează într-o oarecare măsură şi procesul de achiziţii. Multe locuri de muncă pentru acest rol sunt deschise în prezent pe BestJobs pentru persoane cu studii superioare finalizate, în domenii precum drept, inginerie, economie sau construcţii, în funcţie de domeniul companiei, pentru care experienţa anterioară este un avantaj. De asemenea, sunt necesare cunoştinţe despre formele contractuale şi legislaţia specifică domeniului de activitate sau industriei şi cunoştinţe de limba engleză sau a unei alte limbi străine. În prezent, conform datelor de pe platformă, se caută un număr semnificativ de astfel de candidaţi în Bucureşti, Ilfov, Braşov şi Cluj, iar oferta salarială medie este de 1.500 de euro, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale specifice acestui tip de job sunt: bonusuri de performanţă, bonusuri de loialitate, tichete de masă, vouchere de vacanţă, asigurare medicală şi de viaţă, posibilitatea de lucru remote şi program flexibil, traininguri, consiliere în carieră, coaching şi mentorat în planul de carieră, abonament sală de sport, acţiuni la preţ preferenţial.

În prezent, 497 de posturi vacante pentru poziţia de analist în vânzări sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti-Ilfov, Braşov şi Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO