Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un manager de departament câştigă între 900 şi 1.300 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un manager de departament câştigă...

Autor: Ramona Cornea

19.01.2023, 00:05 695

Un angajat pe poziţia de manager de departament are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.300 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Retailul este printre cele mai performante domenii, atât din punctul de vedere al cererii, cât şi al ofertei. Un rol des întâlnit în oferta acestui domeniu este cel al managerului de departament, care gestionează activitatea zilnică a magazinului pentru a asigura o experienţă plăcută pentru clienţi şi un bun mers al magazinului, conform standardelor interne ale mărcii. De asemenea, managerii de departament trebuie să fie capabili să conducă echipe şi să motiveze colegii pentru a obţine cele mai bune performanţe posibile. Pentru un astfel de rol orientarea către client şi abilităţile de comunicare, conducere şi de lucru în echipă nu trebuie să lipsească. Poziţiile deschise în prezent se adresează specialiştilor care au minim studii medii şi experienţă de lucru în retail, precum şi cunoştinţe teoretice şi practice privind pachetul Office (Excel, Word şi PowerPoint). În prezent, sunt multe poziţii deschise pe platformă şi companiile care recrutează caută astfel de candidaţi în Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Braşov. Salariul lunar net, în medie, este cuprins în intervalul 900-1.300 euro”, afirmă Mihaela Dobre, sales manager BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus performanţă, tichete de masă, discount produse, abonament clinică medicală privată.

În prezent, 458 de posturi vacante pentru poziţia de manager de departament sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Braşov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO