Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un manager de operaţiuni câştigă, în medie, 1.600 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un manager de operaţiuni câştigă,...

Autor: Ramona Cornea

21.04.2022, 00:05 1245

Un manager de operaţiuni câştigă un salariu care ajunge, în medie, la 1.600 de euro net pe lună, arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs.

„Poziţia de manager de operaţiuni presupune un rol versatil, care poate fi regăsit şi integrat uşor în orice companie, indiferent de profilul acesteia. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută persoane cu studii superioare care să fie completate de experienţă în coordonarea de operaţiuni sau activităţi de logistică complexe, precum şi cunoştinţe de contabilitate primară, dar şi un nivel bun al limbii engleze sau al unei alte limbi de circulaţie internaţională. Gândirea strategică, abilităţile organizatorice, planificarea şi spiritul de echipă fac parte din pachetul de soft skill-uri pe care ar trebui să le deţină un manager de operaţiuni. Un permis de conducere categoria B reprezintă un plus, iar oferta salarială medie pentru această poziţie este de 1.600 de euro”, afirmă Andrei Frunză, CEO al BestJobs.

Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale specifice acestui tip de job sunt: tichete de masă, bonusuri de performanţă, tichete cadou de sărbători, formare profesională şi traininguri de specialitate. În prezent, 360 de posturi vacante pentru poziţia de manager de operaţiuni sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov şi Cluj-Napoca. 


Andrei Frunză, CEO, BestJobs:

Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută persoane cu studii superioare care să fie completate de experienţă în coordonarea de operaţiuni sau activităţi de logistică complexe.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO