Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un manager de retail câştigă între 700 şi 1.100 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un manager de retail câştigă între...

Autor: Ramona Cornea

15.03.2023, 00:05 396

Un angajat pe poziţia de manager de retail are un salariu care variază, în medie, între 700 şi 1.100 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Un manager retail coordonează şi dezvoltă activitatea de vânzări şi activitatea operaţională, în acord cu politica declarată a companiei, în vederea atingerii obiectivelor şi priorităţilor stabilite, iar pentru un astfel de rol orientarea către client şi abilităţile de comunicare, vânzare şi negociere şi capacitatea de a gestiona conflictele sunt un must-have. Poziţiile deschise în prezent se adresează specialiştilor care au o diplomă universitară, experienţă în domeniul vânzărilor şi în coordonarea oamenilor şi cunoştinţe specifice despre industrie. În prezent, sunt foarte multe poziţii deschise pe platformă şi companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută candidaţi în Bucureşti, Timişoara, Craiova, Câmpulung şi Cluj. Pe lângă oferta salarială cuprinsă între 700 şi 1.100 euro/ lună, anunţurile menţionează şi beneficii extrasalariale, cum ar fi accesul constant la platforme online interne de dezvoltare profesională şi personală, dar şi tichete de masă”, spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, abonament medical, reducere la servicii şi produse, pachet wellness, acces constant la platforme online interne de dezvoltare profesională şi personală.

În prezent, 1.198 posturi vacante pentru poziţia de manager de retail sunt disponibile pe platformă dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Timisoara, Craiova, Câmpulung, Cluj şi altele.

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE