Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un manager în protecţia datelor câştigă, în medie, 1.200 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti cu abilităţi analitice, gândire critică, cu o capacitate de adaptabilitate la schimbare şi îmbunătăţire continuă.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti cu abilităţi analitice, gândire critică, cu o capacitate de adaptabilitate la schimbare şi îmbunătăţire continuă.

Autor: Ramona Cornea

18.03.2022, 00:04 1706

Un manager în protecţia datelor câştigă un salariu care ajunge, în medie, la 1.200 de euro net pe lună, arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs. Oferta salarială pentru această poziţie poate ajunge până la 2.000 de euro net pe lună pentru un avocat cu experienţă şi specializare GDPR.

„Importanţa securităţii datelor şi caracterul privat al acestora au ocupat un loc important în cadrul dezbaterilor ce au avut loc în ultimii ani în mediul public. Indiferent de domeniu, protecţia datelor cu caracter personal este obligatorie, iar rolul unui manager ce se ocupă de protecţia datelor constă în monitorizarea respectării RGPD de către toate departamentele şi altor prevederi relevante, referitoare la protecţia datelor şi a procedurilor interne ale societăţii în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii prin platforma BestJobs caută specialişti cu abilităţi analitice, gândire critică, cu o capacitate de adaptabilitate la schimbare şi îmbunătăţire continuă, oferind salarii care ajung până la 2.000 de euro pe lună“, spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs. Cele mai des întâlnite beneficii extrasalariale pentru acest tip de job sunt următoarele: prime de sărbători, tichete de masă, bonusuri anuale în funcţie de performanţă, abonament servicii medicale private, zile de concediu suplimentare, evenimente organizate de companie, team-building şi traininguri de specializare.

În prezent, 143 de posturi vacante pentru poziţia de manager în protecţia datelor sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 32.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe joburi sunt disponibile în Cluj-Napoca, Bucureşti şi Iaşi. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO