Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un medic stomatolog câştigă între 2.000 şi 3.000 de euro net pe lună

Un salariu pe zi.  Un medic stomatolog câştigă între...

Autor: Ramona Cornea

13.10.2022, 00:05 10050

Ana Vişian,marketing manager, BestJobs: Pandemia de COVID-19 a accentuat deficitul de medici la nivel naţional, indiferent de specializare. În prezent sunt multe poziţii deschise atât în Bucureşti, cât şi în Vâlcea, Cluj, Prahova şi Argeş.

Un medic stomatolog are un salariu care variază, în medie, între 2.000 şi 3.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Pandemia de COVID-19 a accentuat deficitul de medici la nivel naţional, indiferent de specializare. Pentru rolul de medic stomatolog în cadrul unei clinici, este necesară, pe lângă diploma în medicină dentară, şi experienţa anterioară ca medic stomatolog. Salariul net pe care îl poate accesa o persoană pentru această poziţie este, în medie, de 2.000 – 3.000 de euro şi în prezent sunt multe poziţii deschise atât în Bucureşti, cât şi în Vâlcea, Cluj, Prahova şi Argeş”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Pentru această poziţie, de regulă, candidaţii trebuie să fie absolvenţi ai Facultăţii de Medicină Dentară, să aibă experienţă pe poziţia de de medic stomatolog, să aibă cunoştinţe medicale şi în realizarea procedurilor medicale stomatologice.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri de performanţă, training de specialitate, disconturi, abonament servicii medicale şi stomatologice, tichete de masă.

În prezent, 139 de posturi vacante pentru poziţia de medic stomatolog sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Vâlcea, Cluj, Prahova şi Argeş.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO