Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un montator de mobilă câştigă între 800 şi 1.100 de euro net pe lună

 Un salariu pe zi. Un montator de mobilă câştigă...

Autor: Ramona Cornea

15.09.2023, 00:06 494

Un angajat pe poziţia de montator de mobilă are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.100 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Rolul este căutat mai ales în retail cu specializare în home & deco, cât şi în producţie. Desfăşurarea activităţii se desfăşoară atât la sediul angajatorului - fie că vorbim de magazin, fabrică sau depozit, cât şi la client pentru montajul final”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Pentru această poziţie, de regulă angajatorii cer de la candidaţi să aibă îndemânare în utilizarea echipamentelor specifice, buna înţelegere a schiţelor şi desenelor tehnice, carnet de conducere categoria B, să aibă o bună comunicare cu clientul şi să lucreze bine în echipă.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, asigurare medicală, prime de sărbători.

În prezent, 966 de posturi vacante pentru poziţia de montator de mobilă sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti şi Braşov.


Ana Vişian,  marketing manager, bestjobs: Rolul este căutat mai ales în retail cu specializare în home & deco, cât şi în producţie.


 
 
 
Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE