Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un operator de vânzări prin telefon câştigă între 550 şi 850 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un operator de vânzări prin telefon...

Autor: Ramona Cornea

15.01.2023, 16:22 144

Un angajat pe poziţia de operator de vânzări prin telefon are un salariu care variază, în medie, între 550 şi 850 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Un alt job care permite desfăşurarea activităţii de la distanţă este acela de operator de vânzări prin telefon. Principalele responsabilităţi ale unui operator de vânzări prin telefon constau în realizarea activităţii de vânzări, cu îndeplinirea lunară a obiectivelor de vânzări şi încasări şi menţinerea unor relaţii bune cu clienţii existenţi, precum şi atragerea de noi clienţi prin activităţi de promovare. Din acest motiv, pentru rolul de operator de vânzări prin telefon, se caută persoane cu studii medii şi experienţă în vânzări/call center/telesales şi/sau în domeniul de activitate al angajatorului. Capacitatea de a prioritiza sarcinile, împreună cu flexibilitatea, cât şi abilităţile de comunicare, vânzare şi negociere şi abilitatea de a asculta reprezintă un „must” pentru acest rol.

Oferta salarială medie este de 550- 850 euro pe lună şi cea mai mare densitate a ofertelor pentru astfel de poziţii o regăsim în Bucureşti, Slobozia şi Galaţi”, spune Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: abonament telefonie mobilă, bonusuri ce recompensează performanţa individuală şi pe cea de echipă, tichete de masă, abonament medical la o clinică privată.

În prezent, 987 de posturi vacante pentru poziţia de content writer sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, în regim de muncă remote, în Slobozia şi Galaţi.


Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs: Principalele responsabilităţi ale unui operator de vânzări prin telefon constau în realizarea activităţii de vânzări, cu îndeplinirea lunară a obiectivelor de vânzări şi încasări şi menţinerea unor relaţii bune cu clienţii existenţi, precum şi atragerea de noi clienţi.


 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO