Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un operator print câştigă între 700 şi 1.000 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un operator print câştigă între 700...

Autor: Ramona Cornea

12.09.2023, 00:05 296

Un angajat pe poziţia de operator print are un salariu care variază, în medie, între 700 şi 1.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.  Un astfel de angajat este responsabil de printarea şi producerea materialelor publicitare.

„Operatorul print are principalul rol de a pregăti şi opera echipamentele de printare pentru producerea materialelor publicitare. Este unul dintre cele mai întâlnite roluri în industria publicitară, responsabilul asigurând producţie pentru medii diverse, atât indoor, cât şi outdoor”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Pentru această poziţie, de regulă angajatorii cer de la candidaţi să aibă abilităţi digitale şi tehnice, o bună cunoaştere şi utilizare a unor softuri specifice (Corel), cunoştinţe despre materiale de printare şi specificaţiile acestora, atenţie la detalii şi creativitate.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători şi abonament clinică medicală privată.

În prezent, 1.144 de posturi vacante pentru poziţia de specialist în vânzări sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj, Iaşi. 


Ana Vişian, marketing manager, bestjobs:

Operatorul print are principalul rol de a pregăti şi opera echipamentele de printare pentru producerea materialelor publicitare.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
Urmează ZF Power Summit’24
AFACERI DE LA ZERO