Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un proiectant de mobilă câştigă între 800 şi 1.200 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un proiectant de mobilă câştigă...

Autor: Ramona Cornea

08.09.2022, 00:05 433

Un proiectant de mobilă are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.200 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Conform datelor de pe platforma BestJobs, oferta de joburi din domeniul tehnicieni/specialişti a crescut cu 62%, în prima jumătate a anului. Un astfel de job este cel de proiectant mobilă, pentru care un candidat trebuie să aibă studii superioare în arhitectură sau design interior, precum şi cunoştinţe despre procesul de proiectare şi producţie mobilier serie/personalizate şi despre materiale specifice industriei mobilierului şi tehnologie. De asemenea, candidatul ideal trebuie să fie familiarizat cu Autocad, Inventor, Rhino, Sketchup, Magicad şi să aibă un permis de conducere, categoria B. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti în Bucureşti, Ilfov şi Ploieşti, iar oferta salarială porneşte de la 800 de euro şi poate ajunge până la 1.200 de euro, în medie“, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, prime de sărbători, posibilitatea de a lucra remote, abonament medical clinică privată.

În prezent, 290 de posturi vacante pentru poziţia de proiectant de mobilă sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov şi Ploieşti. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO