Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un reglor câştigă între 750 şi 1.000 de euro net pe lună

Ana Vişian,  marketing manager, BestJobs: Candidaţii căutaţi pentru rolul de reglor trebuie să deţină studii medii şi calificare într-una din meseriile de reglor, mecanic, lăcătuş, strungar, frezor, prelucrător prin aşchiere.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Candidaţii căutaţi pentru rolul de reglor trebuie să deţină studii medii şi calificare într-una din meseriile de reglor, mecanic, lăcătuş, strungar, frezor, prelucrător prin aşchiere.

Autor: Ramona Cornea

17.05.2023, 00:05 488

Un angajat pe poziţia de reglor are un salariu care ajunge, în medie, între 750 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Un reglor este un angajat cu calificare superioară care reglează un aparat în curs de fabricaţie, astfel încât piesele rezultate prin prelucrare să aibă dimensiunile prestabilite. 

„Oferta de locuri de muncă în domeniul producţiei se ridică, în medie, la 8% din totalul joburilor disponibile pe BestJobs. Candidaţii căutaţi pentru rolul de reglor trebuie să deţină studii medii şi calificare într-una din meseriile de reglor, mecanic, lăcătuş, strungar, frezor, prelucrător prin aşchiere. Totodată, pentru rol este necesară experienţă de lucru cu maşini şi utilaje într-o companie de producţie, bune cunoştinţe de desen tehnice şi de utilizare a echipamentelor de măsurare specifice. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti la nivel naţional, oferta salarială fiind între 750 şi 1.000 euro net lunar“, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, decontare transport, spor de noapte 25% şi calificare la locul de muncă.

În prezent, 2.498 de posturi vacante pentru poziţia de cloud systems administrator sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Oradea, Timişoara, Braşov, Craiova, Piteşti etc.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO