Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un saleforce developer câştigă între 1.500 şi 3.500 de euro net pe lună

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Autor: Ramona Cornea

27.07.2022, 00:05 1650

Un angajat pe poziţia de saleforce developer are un salariu care variază, în medie, între 1.500 şi 3.500 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Un saleforce developer este un tip special de programator care scrie software pe platforma Salesforce CRM sau pe o altă parte a tehnologiei cloud Salesforce. Activitatea sa variază de la crearea de site-uri web până la dezvoltarea de aplicaţii.

„Şi ultimele 6 luni au confirmat deficitul în creştere de specialişti în IT. Deşi numărul de poziţii deschise este foarte mare şi salariile sunt în topul clasamentelor, candidaţii întârzie să apară. Pentru rolul de astăzi, de salesforce developer, sunt aproape 700 de anunţuri active pe BestJobs, iar salariul poate ajunge şi la 3.500 de euro net. Se caută persoane care să cunoască bine limbaje de programare, cele mai des întâlnite în anunţurile de angajare Apex, VisualForce, Javascript, CSS, HTML, şi să fie familiarizate cu baze de date relaţionale şi integrări third-party. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti în Capitală, iar majoritatea poziţiilor permit desfăşurarea activităţii remote“, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: abonament medical, zile extra de concediu, traininguri, tichete masă, prime de sărbători, posibilitatea de lucru remote sau hibrid.

În prezent, 667 de posturi vacante pentru poziţia de salesforce developer sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote şi în Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO