Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un sales support specialist câştigă între 700 şi 1.500 de euro net pe lună

Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs: Persoanele care aplică pentru rolul de sales support specialist au nevoie de o bază solidă de cunoştinţe teoretice, dobândite în urma studiilor superioare într-un domeniu tehnic/economic.

Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs: Persoanele care aplică pentru rolul de sales support specialist au nevoie de o bază solidă de cunoştinţe teoretice, dobândite în urma studiilor superioare într-un domeniu tehnic/economic.

Autor: Ramona Cornea

20.11.2022, 11:42 627

Un angajat pe poziţia de sales support specialist are un salariu care variază, în medie, între 700 şi 1.500 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Un alt job care permite desfăşurarea activităţii de la distanţă este acela de sales support specialist. Persoanele care aplică pentru rolul de sales support specialist au nevoie de o bază solidă de cunoştinţe teoretice, dobândite în urma studiilor superioare într-un domeniu tehnic/economic. Lista de cerinţe specifice diferă în funcţie de domeniul de activitate, însă cel mai des întâlnite în anunţurile de angajare sunt spiritul antreprenorial cu înţelegere dezvoltată a mediului de afaceri, abilităţi de comunicare, atât verbală, cât şi scrisă, precum şi cunoştinţele de limba engleză la un nivel avansat. Mai mult, candidatul ideal trebuie să aibă disponibilitatea de a călători 15 - 50% din timp. Pentru un astfel de rol, candidaţii pot accesa joburi cu salarii de 700-1.500 de euro pe lună. În prezent sunt multe poziţii deschise pe platformă în Bucureşti, Timişoara şi Iaşi”, explică Mihaela Dobre, sales manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: abonament pentru servicii medicale la o reţea de clinici private, tichete de masă, oportunităţi de dezvoltare profesională, mod de lucru hibrid.

În prezent, 1.333 de posturi vacante pentru poziţia de sales support specialist sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe poziţii deschise sunt în: Bucureşti, Timişoara, Iaşi şi în regim de muncă remote. Ramona Cornea

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO