Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un specialist în îmbunătăţirea proceselor câştigă între 900 şi 1.400 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un specialist în îmbunătăţirea...

Autor: Ramona Cornea

17.01.2023, 00:05 519

Un angajat pe poziţia de specialist în îmbunătăţirea proceselor are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.400 de euro net pe lună, conform datelor de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Un specialist în îmbunătăţirea proceselor analizează performanţa diverselor procese dintr-o companie şi identifică punctele slabe, iar ulterior recomandă măsuri pentru îmbunătăţirea eficienţei. Din acest motiv, capacitatea de prelucrare a bazelor de date complexe, analizare şi interpretare a informaţiilor, precum şi prezentarea rezultatelor în vederea sprijinirii deciziilor de management sunt „must-have”. Candidaţii căutaţi au nevoie de studii superioare, precum şi de cunoştinţe de limba engleză, nivel mediu spre avansat. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti în Bucureşti, Ilfov, Ploieşti şi Timişoara. Pentru acest rol, experienţa cumulată anterior în cel puţin două departamente specifice de operaţiuni comerciale şi dedicate clienţilor este necesară, iar salariul se plasează în intervalul 900 - 1.400 de euro pe lună, în medie”, explică Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt:  abonament pentru servicii medicale la o reţea de clinici private, mod de lucru hibrid, zile libere bonus, zile de concediu suplimentare în funcţie de vechimea în muncă, cursuri de dezvoltare şi traininguri.

În prezent, 987 de posturi vacante pentru poziţia de content writer sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, în regim de muncă remote, în Slobozia şi Galaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO