Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un specialist în managementul contractelor câştigă între 1.100 şi 1.600 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs:
Candidaţii căutaţi pentru rolul de specialist managementul contractelor trebuie să cunoască procesele de gestionare a contractelor şi să aibă cunoştinţe despre legislaţia privind achiziţiile, să înţeleagă impactul financiar şi implicaţiile termenilor comerciali.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Candidaţii căutaţi pentru rolul de specialist managementul contractelor trebuie să cunoască procesele de gestionare a contractelor şi să aibă cunoştinţe despre legislaţia privind achiziţiile, să înţeleagă impactul financiar şi implicaţiile termenilor comerciali.

Autor: Ramona Cornea

17.07.2022, 10:58 537

Un angajat pe poziţia de specialist în managementul contractelor are un salariu care variază, în medie, între 1.100 şi 1.600 de euro net pe lună, după cum arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs.

„Candidaţii căutaţi pentru rolul de specialist în managementul contractelor trebuie să cunoască procesele de gestionare a contractelor şi să aibă cunoştinţe despre legislaţia privind achiziţiile, să înţeleagă impactul financiar şi implicaţiile termenilor comerciali. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti cu studii superioare economice, în Bucureşti şi Cluj, iar multe dintre joburile disponibile presupun o activitate preponderent remote. Pentru acest rol, experienţa în procurement, managementul contractelor şi în domeniul financiar-bancar este necesară, iar salariul se plasează în intervalul 1.100 - 1.600 de euro pe lună, în medie”, explică Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs. De obicei, pentru această poziţie angajatorii cer de la candidaţi să cunoască limba engleză la un nivel mediu-avansat, să aibă cunoştinţe de lucru cu calculatorul, să înţeleagă industria IT şi aplicaţiile folosite de organizaţie, să aibă cunoştinţe despre project management, despre metodologii de proiect şi despre raportare şi analiză.

Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale specifice acestui tip de job sunt: abonamente la servicii medicale, traininguri, tichete de masă şi zile libere speciale.

În prezent, 438 de posturi vacante pentru poziţia de specialist în managementul contractelor sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj şi în regim de muncă remote.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO