Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un specialist în procese câştigă, în medie, 1.300 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un specialist în procese câştigă,...

Autor: Ramona Cornea

05.06.2022, 10:48 297

Un specialist în procese are un salariu care ajunge, în medie, la 1.300 de euro net pe lună, după cum arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs. Specialistul de procese supraveghează o echipă de tehnicieni pentru a sprijini procesele de producţie, precum construcţia motorului, prelucrarea, controlul calităţii şi altele.

Persoanele care aplică la astfel de poziţii au nevoie de o bază solidă de cunoştinţe teoretice, dobândite în urma studiilor superioare într-un domeniu tehnic.

Responsabilităţile diferă de la o companie la alta, în funcţie de domeniu şi de cerinţele specifice, cum ar fi cunoaşterea la nivel avansat a unei anumite limbi străine (cele mai căutate sunt engleza, franceza şi germana) sau experienţa în industria auto SAP, ERP, HTS & ECCN şi cunoaşterea protocoalelor de producţie şi documentaţie. Cele mai multe poziţii deschise în acest moment pe platforma BestJobs pentru rolul de specialist procese sunt în Timişoara, Iaşi şi Bucureşti. Salariul unui specialist procese este în medie de 1.300 de euro pe lună, afirmă Mihaela Dobre, sales manager în cadrul BestJobs.

Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale specifice acestui tip de job sunt: tichete de masă, asigurare medicală clinici private, asigurare de sănătate, traininguri de specialitate, cursuri de dezvoltare profesională, bonus de sărbători.

În prezent, 380 de posturi vacante pentru poziţia de specialist în procese sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Timişoara, Iaşi şi Bucureşti. 


Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs: Cele mai multe poziţii deschise în acest moment pe platformă pentru rolul de specialist procese sunt în Timişoara, Iaşi şi Bucureşti.


 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO