Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un specialist master data câştigă între 900 şi 1.200 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un specialist master data câştigă...

Autor: Ramona Cornea

27.12.2022, 11:00 103

Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs: „În lista de atribuţii a unui specialist master data se numără identificarea oportunităţilor de îmbunătăţire a proceselor şi creştere a calităţii datelor din SAP.”

Un angajat pe poziţia de  are un salariu net care variază, în medie, între 900 şi 1.200 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. 
 
„În lista de atribuţii a unui specialist master data se numără identificarea oportunităţilor de îmbunătăţire a proceselor şi creştere a calităţii datelor din SAP. În prezent, pentru acest rol, cele mai multe oferte de joburi vin în special din Bucureşti, Ploieşti şi Iaşi. Această poziţie necesită în primul rând studii superioare şi experienţă în gestionarea bazelor de date, precum şi cunoştinţe de limbă engleză, nivel mediu sau avansat, iar abilităţile şi aptitudinile de comunicare, gândirea analitică, capacitatea de a lucra cu termene limită şi orientarea către client fac parte din pachetul de soft skill-uri pe care ar trebui să le deţină un specialist master data. Pentru acest rol, salariile sunt cuprinse în intervalul 900-1.200 de euro/lună, în medie”, spune Mihaela Dobre, sales manager în cadrul BestJobs. 
 
Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, prime de sărbători, tichete de masă, traininguri de specializare. 
 
În prezent, 503 de posturi vacante pentru poziţia de specialist master data sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ploieşti şi Iaşi. 
 
Proiectul editorial Un salariu pe zi este realizat de ZF în parteneriat cu BestJobs. 
 
Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs: „Această poziţie necesită în primul rând studii superioare şi experienţă în gestionarea bazelor de date, precum şi cunoştinţe de limbă engleză, nivel mediu sau avansat.”
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO